Home Roze Saimiri po i merr me radhë, por njëra e la me 'gisht...

Saimiri po i merr me radhë, por njëra e la me ‘gisht në gojë’


Në një inte rvistë për progr amin “Da ily Love Story”, edhe Enxhëll, një prej vajzave që ka pasur disa takime me Saimirin, ka folur për takimet e javës së fundit dhe pu thjet që Saimiri kishte shkëm byer me Flavian, Merin dhe Generdën. Ajo ka cit uar fjalët e opini onistes Jerina Lalaj, kur tha se konku rrentet e “Love Story” janë ‘loj tare sh ahu’, duke nënk uptuar që në fund do të da lin të gjitha një nga një. “Më duket sikur ne vajzat e Lo ve Story po bëhemi më të emanc ipuara, por s’e di. Siç e ka th ënë edhe Jerina, jemi të gjitha lo jtare sh ahu dhe kur kemi ardhur, i kemi marrë par asysh gjërat. Eg oja ime nuk do ta pr anonte puthjen”,- tha Enxhëll pas py etjes si është n dier kur Saimiri ka put hur vajzat në tak imet e tij.

E pyetur nëse do të sil let ndryshe me Saimirin tashm ë që ai ka puthur disa nga vajzat, Enxhëll është shp rehur se është kon fuze. “Normal isht që po. Kemi qenë 18 vajza, nuk mund ta quaj Saim irin part nerin tim, por unë dua ta puth par tnerin tim. Jam pak kon fuze”,- th eksoi buku roshja nga Gjirokastra.

Më tej, Enxhëll ka dek laruar se nuk do ta puth te Saimirin, pasi ka res pekt për veten e saj më shumë se për të. “Jo, sepse në radhë të parë, para se të kem res pekt për Saimirin, kam shumë re spekt për veten time dhe nuk dua ta bëj atë gjë”,- ka thë në Enxhëll. /clas
- Advertisement -

Must Read

Afërdita shfaqet super e nxeht, tregon gjoksin superseksi!

Afërdita Dreshaj po shijon ende pushimet. Pa djalin e vogël por vetëm me bshkëshortin ajo po kalon ditët më të mira. Së fundmi publikoi një foto...

Reja e Gilit shfaqet superseksi kur del në mbrëmje

Eshtë vera dhe lokalet janë të mbushura më shumë gjatë natës. Duket se edhe reja e Gilit pëlqen të dal kur koha është më e...

Ndryshe nga fotot në internet, Enca na ‘dëshpëron’ me dukjen e saj live!

Enca krenohet me format e saj trupore. Edhe pse ka marrë shumë komente për peshën ajo duket se e ndjen mirë veten keshtu. Por, në Instagram...

Nga bregdeti, Soni Malaj ‘çmend’ ndjeksit me format trupore!

Soni Malaj është kohë të gjatë në skenë. Gjithmonë ka befasur me format e trupi duke u shfaqur si modele. Së fundmi publikoi një foto atraktive...

Me video duke treguar të pasmet Nora shfaqet superseksi!

Nora Istrefi po është aktive së fundmi në Instagram. Ajo publikoi një video ku duket mjaft atraktive. Derisa sillet për të treguar fustanin ajo tregon format...