Home Lajme Vendi ku u krijua covid-i, në Wuhan ndërrimi i viteve u festua...

Vendi ku u krijua covid-i, në Wuhan ndërrimi i viteve u festua nga të gjithë në shesh


Në fokusin e pand emisë glo bale të coro navirusit, qyteti kinez i Wuhanit nuk ka humbur një festë publike të Vitit të Ri. Mijëra banorë të këtij qyteti e mirëpritën në rrugë vitin 2021

Një vit më parë, filloi një pan demi në këtë qytet me miliona dollarë që g odi ti rëndë gjithë botën. Autoritetet kineze kanë arritur të vendosin pand eminë nën kontr oll me ma sa jashtëzakonisht ku fi zuese në Wuhan dhe pjesën tjetër të vendit.

Në ndërkohë, si tuata është norm alizuar dukshëm dhe një numër shumë i vogël i njerëzve të in fektuar me coro navirus janë regji struar në këtë vend – të paktën kjo është ajo që tregojnë të dhënat zyr tare të auto riteteve.
- Advertisement -

Must Read

Afërdita shfaqet super e nxeht, tregon gjoksin superseksi!

Afërdita Dreshaj po shijon ende pushimet. Pa djalin e vogël por vetëm me bshkëshortin ajo po kalon ditët më të mira. Së fundmi publikoi një foto...

Reja e Gilit shfaqet superseksi kur del në mbrëmje

Eshtë vera dhe lokalet janë të mbushura më shumë gjatë natës. Duket se edhe reja e Gilit pëlqen të dal kur koha është më e...

Ndryshe nga fotot në internet, Enca na ‘dëshpëron’ me dukjen e saj live!

Enca krenohet me format e saj trupore. Edhe pse ka marrë shumë komente për peshën ajo duket se e ndjen mirë veten keshtu. Por, në Instagram...

Nga bregdeti, Soni Malaj ‘çmend’ ndjeksit me format trupore!

Soni Malaj është kohë të gjatë në skenë. Gjithmonë ka befasur me format e trupi duke u shfaqur si modele. Së fundmi publikoi një foto atraktive...

Me video duke treguar të pasmet Nora shfaqet superseksi!

Nora Istrefi po është aktive së fundmi në Instagram. Ajo publikoi një video ku duket mjaft atraktive. Derisa sillet për të treguar fustanin ajo tregon format...